Uchwyt śrubowy do łączenia korytek siatkowych, stal 304, UURI
Generuj informacje o produkcie
Porównaj produkt
Zapytaj o produkt
Zapytaj o produkt
Producent | INTERFLEX |
Kod producenta | UURI |
Typ produktu | Łączniki koryt |
Materiał | Stal 304 |
Pasuje do | Korytka siatkowe |
Ilość sztuk w opakowaniu | 50 |
Oznaczenie CE ⓘOznaczenie CE potwierdza, że produkt spełnia wymagania unijne dotyczące zdrowia i bezpieczeństwa użytkownika oraz ochrony środowiska. | Tak |
Certyfikat UL ⓘCertyfikat UL potwierdza atest niezależnego amerykańskiego laboratorium, zapewniający, że produkt spełnia określone wymogi bezpieczeństwa. Dotyczy elektroniki i innych elementów i urządzeń elektrycznych, w celu ograniczenie ryzyka pożaru i porażenia elektrycznego podczas użytkowania produktów. | Nie |
Certyfikat ATEX ⓘCertyfikat ATEX jest dokumentem, wymaganym dla systemów ochronnych i urządzeń przeznaczonych do użytku w strefach zagrożonych wybuchem. Norma europejska. | Nie |
Certyfikat RoHS ⓘCertyfikat RoHS potwierdza zgodność produktu z dyrektywą Unii Europejskiej, ograniczającą obecność szkodliwych substancji w produktach elektrycznych i elektronicznych, takich jak ołów, kadm, rtęć, sześciowartościowy chrom (Cr) 6+, PBB, PBDE. Zapewnia, że produkty są bezpieczne dla użytkowników i środowiska. | Tak |
Jednostka sprzedażowa | Sztuki |
Uchwyt śrubowy, model UURI.
Uniwersalny uchwyt do łączenia korytek siatkowych.
Do korytek kablowych o długości boku 30 mm potrzebne są:
- przy szerokości 100 mm: 2xUURZ3 / UURG / UURI,
- przy szerokości 200-300 mm: 3xUURZ3 / UURG / UURI,
Do korytek kablowych o długości boku 60 mm potrzebne są:
- przy szerokości 60, 100 i 150:2xUURZ3 / UURG / UURI,
- przy szerokości 200 i 300: 3xUURZ3 / UURG / UURI,
- przy szerokości 400, 500 i 600: 4xUURZ3 / UURG / UURI.
Materiał: stal 304.
Wykończenie: pasywacja kwasowa, doskonała odporność na korozję. Używany w niekorzystnym środowisku zewnętrznym, miejscach o wysokiej wilgotności (przemysłowych, chemiczne, morskie) i środowiskach aseptycznych (specjalnie wskazane dla przemysłu spożywczego).